Ons bedrijf bezit een aantal kwaliteitskeurmerken die garant staan voor kwaliteit. Hieronder kunt u zien welke keurmerken aan ons verbonden zijn.


FSC staat voor verantwoord beheer en behoud van bossen. FSC heeft regels opgesteld voor goed bosbeheer. In bossen waar die regels worden toegepast, wordt zorgvuldig gekapt, met respect voor mensen, planten en dieren.

www.fscnl.org

Het KOMO-label is al 50 jaar het kwaliteitskeurmerk in de bouw. Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven. Zijn uw producten of processen voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring van KOMO? Dan kan men er op vertrouwen dat ze voldoen aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen. Dit maakt tijdrovende controletrajecten bij de vergunningverlening en op de bouwplaats overbodig.

www.komo.nl

De basis voor de topkwaliteit die voor de SGT-gegarandeerde kozijnen geldt is de kwaliteitsverklaring op basis van de KVT'95 zoals deze voor de KOMO-certificatieregeling geldt. Door ons aan te sluiten bij het SGT zijn wij in het bezit van de vereiste kwaliteitsverklaringen en worden wij extern gecontroleerd door de inspecteurs van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH).

www.sgtonline.nl

Als lid van de NBvT onderscheiden wij ons door moderne productietechnieken en gedegen vakkennis waardoor onze rol als toeleverancier aan de bouw steeds optimaal wordt ingevuld.

www.nbvt.nl

De stichting Hout en Meubel is het instituut voor de timmerindustrie  op het gebied van opleidingen. Regelmatig worden door het personeel opleidingen en cursussen gevolgd, zodat wij altijd up-to-date zijn.

www.shm.nl 

 

 
Home Nieuws Over het bedrijf Onze producten Voorschriften Instructies Projecten Contact & Adresgegevens