CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

De functie
Binnen ons familiebedrijf zoeken wij een extra collega die flexibel inzetbaarheid is voor beide disciplines. Als calculator bent u verantwoordelijk voor het opstellen van klantgerichte offertes  van machinaal timmerwerk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. U onderhoudt intensief contact met bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en architectenbureaus en uiteraard met onze toeleveranciers. 

Dat u klantgericht, commercieel, met toepassing van alle geldende eisen en normen zelfstandig werkt. Als werkvoorbereider werkt u productietekeningen uit, u maakt autocadwerktekeningen, materiaalstaten en u bestelt materialen. U overlegt met opdrachtgevers, leveranciers en intern met onze collega’s van de productie. U bewaakt de budgetten van de door u uitgewerkte projecten.

Functie-eisen

  • u bent een flexibele teamspeler, enthousiast en gemotiveerd
  • u heeft minimaal het MBO werk- en denkniveau en ervaring in de bouwwereld; bij voorkeur in de timmerindustrie 
  • affiniteit met automatisering; ervaring met MS Office en Autocad
  • u werkt accuraat en communiceert klantgericht en u heeft geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Vanzelfsprekend bieden wij u een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op met Kees Lambert 0187-641233

Stuur uw sollicitatie voor  27 september 2016 naar Connie Molenaar, Lambert Kozijnen,  Postbus 100, 3255 ZJ Oude Tonge. Of mail naar connie@lambertkozijnen.nl.

 
Home Nieuws Over het bedrijf Onze producten Voorschriften Instructies Projecten Contact & Adresgegevens