Kwaliteit &  Service 

Lambert kozijnen

Kwaliteit & Service

Bij Lambert kozijnen staat kwaliteit voorop, wij streven ernaar om hoogwaardige kwaliteitsproducten te produceren. Ons productieproces is een combinatie van moderne machines en vakmanschap om tot het beste eindresultaat te komen. Door middel van meerdere kwaliteitscontroles zorgen wij ervoor dat alleen hoogwaardige producten onze fabriek verlaten.

Oplossingsgericht

Wij onderscheiden ons in het meedenken met de klant om tot het beste eindproduct te komen. Door proactief mee te denken tijdens de calculatie- en werkvoorbereidingsfase proberen wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zo kijken wij proactief mee met de tekeningen vanuit de architect en kunnen wij met u in gesprek gaan over eventuele aanpassingen die het eindresultaat verbeteren.

Buitendienst & Service
Het plaatsen van de kozijnen wordt door onze klanten (veelal aannemers of ZZP-ers) zelf gedaan. Echter hebben wij wel onze eigen gespecialiseerde vakmannen op de buitendienst. Zo zijn zij ook gespecialiseerd in het inmeten van projecten zodat wij dit voor u uit handen kunnen nemen. En uiteraard staan onze vakmannen voor u klaar voor het service werk of voor hulp bij het afstellen van ramen en deuren.