Over  Ons 

Lambert kozijnen

Over ons bedrijf

Passie voor hout, vakmanschap en kwaliteit is wat ons vormt. Al sinds 1907 produceren en leveren wij hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van hout. Wat begon als klein timmerbedrijf is in de laatste jaren uitgegroeid tot een grote timmerfabriek waar de moderne techniek samenkomt met het ouderwetse vakmanschap.

Al onze producten worden door ons vakkundige team van circa 35 collega’s vervaardigd met de meest moderne computergestuurde machines, waarbij oog voor detail, kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staan.

KWALITEIT

Flexibiliteit

Oog voor detail & Meedenkend

SERVICE

Lambert kozijnen

Bij Lambert kozijnen bedienen we diverse projecten, variërend van grootschalige nieuwbouwprojecten tot kleinschalige renovaties en enkele stuks. Voor nieuwbouwprojecten zoals bungalowbouw en seriematige woningbouw leveren we op maat gemaakte kozijnen en deuren, terwijl we voor renovaties flexibele oplossingen bieden om historische panden te herstellen en moderniseren, waarbij we rekening houden met de authenticiteit en architectonische kenmerken van het gebouw. 

Of het nu gaat om een kleinere opdracht of een groter project, bij Lambert Kozijnen streven we ernaar om ieder project met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap af te ronden. Wij denken proactief en oplossingsgericht mee om tot het perfecte eindresultaat te komen. 

Wij produceren en leveren de kozijnen, de plaatsing wordt veelal gedaan door onze klanten zelf. Uiteraard staat onze eigen servicedienst klaar om service te verlenen zoals het afstellen van ramen en deuren.

Onze producten

Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige producten van hout.

Onze projecten

Bekijk voor welke projecten wij kozijnen hebben geleverd.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen? Of heeft u vragen?